Pioliju nisu problem Brozovićevi izlasci u diskoteke
Foto: Mario Pavlović

Trener Intera iznio svoj stav

Pioliju nisu problem Brozovićevi izlasci u diskoteke

Nakon što je Frank De Boer prozvao Marcela Brozovića za izlaske, oglasio se i sadašnji Interov trener Stefano Pioli. 

De Boer nije imao uspješnu epizodu u Interu i napustio je Giuseppe Meazzu nakon tri mjeseca. Holanđanin je otkrio da su za njega loše stvari krenule kada je Icardi objavio autobiografiju, a Brozović izašao u disko. 

Mediji u Italiji pišu da je Brozović i danas sklon izlascima, međutim za razliku od De Boera, to ne predstavlja problem sadašnjem treneru Intera Stefanu Pioliju.

"Ja ne izlazim u noćne klubove. Moji igrači vjerovatno izlaze, ali nadam se samo kada je vrijeme za to da ne pretjeruju", kazao je Pioli i potom nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U klubu sam tri i pol mjeseca, a nadam se da ću biti još tri godine. Ova grupa ima nevjerovatan stav, igrači se međusobno poštuju i grade nešto veliko. Ja im želim dati identitet, način da budu bolji. Radimo na tome", zaključio je Pioli. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi