Petrović večeras pravi jednu promjenu u sastavu?

Željo gostuje kod AIK-a

Petrović večeras pravi jednu promjenu u sastavu?

Trener Željezničara Slavko Petrović večeras namjerava napraviti samo jednu promjenu u sastavu u odnosu na prošlosedmičnu utakmicu protiv AIK-a.

Plavi sa Grbavice večeras gostuju u Švedskoj u okviru revanša drugog pretkola Evropa lige i imat će težak zadatak da prođu u narednu fazu takmičenja. 

Prvi meč na Grbavici prije sedam dana završen je bez golova, a trener Željezničara Petrović namjerava napraviti večeras promjenu na poziciji lijevog beka. Naime, umjesto Srđana Stanića tu poziciju trebao bi zauzeti novajlija Josip Projić koji je prije desetak dana stigao na Grbavicu iz ekipe Napretka iz Kruševca.

Projić je u plavom dresu debitovao prošle sedmice kada je priliku za igru dobio u posljednjih 20-ak minuta susreta protiv AIK-a.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vjerovatni sastav Željezničara: Kjosevski, Bogičević, Graovac, Stevanović, Projić, Blagojević, Zeba, Radinović, Zec, Zakarić, Nikolić.

Podsjetimo, večerašnji susret počinje od 19.00 sati. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi