Perez u WC-u nagovarao zvijezdu La Lige da pređe u Real

Zanimljiv pokušaj

Perez u WC-u nagovarao zvijezdu La Lige da pređe u Real

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez poznat je kao čovjek koji ne bira sredstavo da bi došao do cilja, a svoj cilj gotovo uvijek ispuni. 

Mnogi su mu se smijali kada je obećao da će napraviti Galacticose, a onda su dres Real Madrida obukli Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham, Owen...

Pokušao je svojevremeno Perez dovesti i tadašnju zvijezdu Real Betisa, Joaquina Snacheza, a nagovarao ga je, ni manje ni više, nego u WC-u.

Naime, prilikom jednog okupljanja reprezentacije Španije, Raul Gonzales, Joaquin i Florentino Perez su razgovarali u WC-u, a detalje je mnogo godina poslije otkrio upravo Joaquin.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Raul je rekao Perezu: 'Ovaj momak mora nositi bijeli dres', a Perez mu je odgovorio: 'Razgovarat ću sa njegovim predsjednikom'", otkrio je Joaquin.

Ipak, ovaj krilni fudbaler nikada nije zaigrao za Real Madrid obzirom da nikada nije dostigao potencijal koji se očekivao od njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi