Pep: U mom timu igra jedan od najboljih ikad
Foto: EPA

Menadžer Cityja impresioniran

Pep: U mom timu igra jedan od najboljih ikad

M. Šljivak

Pep Guardiola je s Manchester Cityjem krenuo odlično u novu sezonu.

Građani će, prema svemu viđenom, biti jedan od glavnih kandidata za titulu prvaka u Engleskoj, a i u Ligi prvaka ovaj tim cilja visoko.

Guardiola je pokazao da je prošla sezona bila samo upoznavanje s mogućnostima ekipe i da će u novoj sezoni sve izgledati mnogo bolje.

Španac je ponovo okupio vrhunski tim. Na terenu blistaju svi, a posebno je Pepa oduševio Belgijanac Kevin De Bruyne. Tvrdi da je on jedan od najboljih kojeg je ikad gledao.

"Kevin je jedan od najboljih igrača koje sam u životu vidio. On može apsolutno sve. Vrhunski je igrač i drago mi je što je baš on član mog tima", istakao je Pep Guardiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Belgijski fudbaler se u pet odigranih utakmica ove sezone nije upisivao u strijelce. Ipak, upisao je tri asistencije, ali bez njega očigledno Guardiola ne može zamisliti svoj tim.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi