PAOK slavio 3:0, Cimirotu 90 minuta

Grčko prvenstvo

PAOK slavio 3:0, Cimirotu 90 minuta

Fudbaleri grčkog PAOK-a slavili su pobjedu u današnjem meču grčkog prvenstva protiv Levadiaksa sa 3:0.

Ekipa Levadiakosa do sada je uzela samo jedan bod na sedam gostovanja i bilo je jasno da je PAOK veliki favorit na današnjem meču. Tu ulogu su bez većih problema i opravdali, a poveli su u 20. minuti golom Matosa.

Pred kraj prvog poluvremena posao je domaćima dodatno olakšao igrač gostujuće ekipe Mendy koji je dobio crveni karton i gosti su do kraja meča igrali sa desetoricom.

Nastavak meča donio je još dva pogotka, oba u gostujućoj mreži, a strijelac golova bio je Pereyra. Naš reprezentativac Gojko Cimirot odigrao je cijeli meč za pobjedničku ekipu.

Potražite više informacija na temu Super League:

PAOK je nakon današnje pobjede na 6. mjestu sa 23 boda, dok je Levadiakos tek 15-ti sa samo 12 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi