"Odsijecite mi polni organ ako ponovo zaigram za West Ham"
Foto: EPA

Navodna izjava Dimitrija Payeta

"Odsijecite mi polni organ ako ponovo zaigram za West Ham"

M. Šljivak

Francuski fudbaler Dimitri Payet odbio je da nastupa za West Ham.

On će vjerovatno napustiti klub do kraja januara, te će pojačati francuski Marseille, klub iz kojeg je prije godinu i po došao među Čekićare.

Njegov potez i odbijanje nastupa razbjesnio je navijače West Hama, a danas je portugalska A Bola donijela zanimljivu izjavu koju je navodno dao Payet za ovaj magazin.

"Neka mi odsjeku vrh penisa ako ikad više zaigram za West Ham. Ako me ne prodaju, sam ću sebi pokidati ligamente", navodno su Payetove riječi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako je ovo zaista istina Francuz će se još više zamjeriti ionako veoma ljutim navijačima engleskog kluba, kojima je do prije nekoliko dana bio omiljena ličnost.

Francuskog fudbalera su već isključili iz svih timskih aktivnosti i izvjesno je da on neće više obući dres tima iz Londona. Ove sezone je Payet odigrao 18 utakmica u Premiershipu, a postigao je dva pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti