Novo pojačanje Cityja ima urnebesan nadimak

Otkrio nadimak

Novo pojačanje Cityja ima urnebesan nadimak

E. Škorić

Portugalski reprezentativac iz Monaca, Bernardo Silva, ima neobičan nadimak.

Benardo Silva je nedavno zvanično predstavljen kao pojačanje Manchester Cityja za narednu sezonu, a engleske medije, jasno, zanimalo je sve o ovome nogometašu.

Saznali su, između ostalog, da Portugalac nosi i nebičan i zanimljiv nadimak. 

"Prozvali su me Žvaka zbog mog stila igre. To mi baš ne izgleda kao neki kompliment i to je samo potvrda mog dobrog rada na terenu", kazao je Silva.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Portugalac je dugo važio za veliku želju Manchester Uniteda, no gradski rival je bio brži i konkrentiji, pa je tako Silva završio na Etihadu. U novom klubu je već zadužio dres sa brojem 20, a navodno je plaćen 70 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti