Novi dokazi protiv Ronalda u optužbi za silovanje
Foto: EPA

Der Spiegel donio nove dokaze

Novi dokazi protiv Ronalda u optužbi za silovanje

M. Šljivak

Njemački list Der Spiegel objavio je nedavno kako je Cristiano Ronaldo silovao djevojku 2009. godine u Las Vegasu.

Ovaj list, koji je poznat po svojim istraživačkim pričama, nedavno je otkrio kako je Ronaldo 2009. godine u Las Vegasu silovao djevojku i da je "kupio" njenu šutnju za 375.000 dolara.

Iako su ljudi bliski portugalskom fudbaleru odbacili sve navode ovog lista, Der Spiegel nije stao sa istraživanjem slučaja i domogli su se dokumenata koje je s Ronaldom potpisala Susan K., navodna žrtva silovanja.

"Došli smo da dokumenta koji prikazuje vansudski dogovor. Ronaldo se pojavljuje pod kodnim imenom "Topher" i na papiru je jasno vidljiv njegov potpis. Nema sumnje da je dokument autentičan", tvrdi Der Spiegel.

Također, ovaj list tvrdi da ima i poruke koje je Ronaldo razmijenio sa advokatom Osoriom de Castrom i koje potvrđuju da je Portugalac znao za optužbe o silovanju iz Las Vegasa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je u Las Vegasu 2009. godine proslavljao rekordni transfer u Real Madrid i tada je upoznao Susan K, koja se godinu dana kasnije pojavila s pričom da ju je Portugalac silovao i te tvrdnje je dobro naplatila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi