Nova bruka rukovodstva Barce: Nisu čuli za igrača kojeg žele
Foto: EPA

Za Sarija saznali od navijača

Nova bruka rukovodstva Barce: Nisu čuli za igrača kojeg žele

M. Šljivak

Rukovodstvo Barcelone očigledno ne zna šta radi u posljednje vrijeme.

Navijači tima s Nou Campa od njih traži pojačanja u timu koji je izgubio mnogo od odlaska Neymara u PSG, ali su očigledno u katalonskom velikanu zaokupljeni tužbom protiv brazilskog fudbalera, dok pregovori oko dovođenja potencijalnih pojačanja stoje u mjestu.

Jedan od fudbalera koji se u posljednje vrijeme spominje kao potencijalno pojačanje Barce je veznjak Nice Jean-Michael Seri. Francuski mediji odavno ovog 26-godišnjeg fudbalera sele na Nou Camp, ali su i otkrili zaista nevjerovatan i zanimljiv podatak.

RAC1 tvrdi da je rukovodstvo Barce počelo da se zanima za Serija tek nakon što su na društvenim mrežama navijači katalonskog giganta konstantno spominjali ime fudbalera iz Obale Slonovače. Tada su odlučili da uspostave kontakt sa rukovodstvom francuskog tima.

Očigledno želeći da ispune želju navijačima, čelnici ekipe s Nou Campa krenuli su u proces oko eventualnog transfera, ali za sada su daleko od njegove realizacije.

Seri je sinoć nakon utakmice play offa Lige prvaka poručio da nije odigrao zadnji meč za Nicu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne, ovo nije moj zadnji meč za Nicu", rekao je Seri.

Rukovodstvo Barcelone tako je jako blizu da ostane bez još jednog potencijalnog pojačanja. Mnogo problema za sada imaju i realizaciji transfera, a njihove ogromne ponude već su odbili Liverpool i Borussija za Philippea Coutinha, odnosno Ousmanea Dembelea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi