Nistelrooy: Ronaldo je najbolji fudbaler s kojim sam igrao

Nije mu bilo lako odgovoriti

Nistelrooy: Ronaldo je najbolji fudbaler s kojim sam igrao

Nekadašnji fudbaler između ostalog Manchester Uniteda i Real Madrida Ruud van Nistelrooy odgovarao je na mnogo zanimljivih pitanja za zvaničnu stranicu UEFA-e.

Navijači širom svijeta imali su priliku da postave pitanja ovom Holanđaninu vezana za njegovu karijeru, a jedno od najzanimljivijih bilo je ono ko je najbolji fudbaler s kojim je ikada igrao.

Iako je legendarni Ruud tokom karijere igrao sa sjajnim fudbalerima poput Giggsa ili Beckhama, on nije imao dilema kada su mu postavili ovo pitanje, te je odmah odgovorio da je to Brazilac Ronaldo.

Nistelrooy je na ljeto 2006. godine prešao u Real Madrid i sa Ronaldom je svlačionicu dijelio samo pola godine obzirom da je Brazilac u januaru 2007. godine potpisao za Milan. Ipak, očito da je za tako kratko vrijeme uspio da impresionira Nistelrooyja koji za njega kaže da je najbolji.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi