Ništa od Subotićevog transfera u HSV?

Tvrde njemački mediji

Ništa od Subotićevog transfera u HSV?

Od transfera Nevena Subotića u Hamburger SV neće biti ništa, javljaju njemački mediji. 

Naime, prema pisanju njemačkih medija, Subotić nije prošao ljekarske preglede u Hamburger SV-u i već dogovoreni transfer se navodno neće dogoditi.

Hamburger SV je nakon razlaza sa Spahićem ostao samo na dva štopera, a ukoliko uistinu od dovođenja Subotića ne bude ništa, kao alternativa navodi se Kyriakos Papadopoulos iz Bayerna. 

Subotić (28) ima dogovor sa čelnicima Borussije da, unatoč važećem ugovoru, može napustiti klub ukoliko dođe odgovarajuća ponuda. Pored Hamburger SV-a za njegove usluge interes je bila pokazala i Borussija M'Gladbach. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi