Niang: Ne vidim se u Watfordu
Foto: EPA

Francuski napadač će napustiti Vicarage Road

Niang: Ne vidim se u Watfordu

Igrač Milana koji je drugi dio sezone proveo na posudbi u Watfordu M'Baye Niang je potvrdio da ne želi ostati u ovom engleskom klubu, te da će se sa zadovoljstvom vratiti u Milan.

U Watfordu su imali namjeru otkupiti Ninagov ugovor od Milana, ali su se pojavile špekulacije da Francuz ne želi ostati na Vicarage Roadu, a mladi napadač je to sada i potvrdio.

"Puno sam napredovao u klubu koji mi je podigao samopouzdanje i dao mi priliku za igru. Puno dugujem Watfordu koji mi je dao priliku da upoznam novu ligu, novi mentalitet i koji mi je dao priliku da redovno igram", izjavio je Niang, pa nastavio:

"Zaista sam uživao igrajući ovdje. Ali, ukoliko u Watfordu žele aktivirati opciju da otkupe moj ugovor, ja moram reći da se ne vidim ovdje."

"Sve je stvar osobnih razloga, moje mišljenje nema ništa sa navijačima kojima se želim iskreno zahvaliti, ali stvari u klubu se nisu odvijale na način na koji sam ja to želio."

"Zaista me dirnulo što su direktori rekli da žele da me kupe, ali sam dao sebi vremena da razmislim i uprkos sjajnoj prilici koju su mi pružili u Watfordu, ja svoju budućnost ne vidim ovdje", izjavio je Niang, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Razumijem da su u klubu razočarani jer su računali na mene. Zamolio bih za razumijevanje jer se ja neću predomisliti."

Niang će se najverovatnije vratiti u Milan, a ostaje da se vidi da li će on dobiti priliku u ovoj ekipi, ili će otići na posudbu u novi klub.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi