Nezadovoljstvo u Lensu: Ivan Lendrić odlazi na posudbu?

Zanimljiv finiš prelaznog roka

Nezadovoljstvo u Lensu: Ivan Lendrić odlazi na posudbu?

M. Šljivak

Hrvatski napadač Ivan Lendrić (26) mogao bi napustiti Lens.

Rukovodstvo francuskog tima nije zadovoljno igrama hrvatskog fudbalera, kojeg su ovog ljeta doveli iz sarajevskog Željezničara, te bi do kraja prelaznog roka on mogao na posudbu.

Lens pokušava da u posljednjim satima prelaznog roka dovede 21-godišnjeg ofanzivca Cyrillea Bayala iz moldavskog Sheriffa. Njegov dolazak je navodno jako blizu i do kraja prelaznog roka bi mogao pasti potpis.

Njegov dolazak bi značio i odlazak Ivana Lendrića na posudbu. Lens traži klubove koji bi ga rado prihvatili, a više informacija će biti poznato do kraja prelaznog roka. Postoji opcija da uz novac ode na posudbu upravo u Sheriff u zamjenu za igrača iz Brukine Faso.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Lendrić je ove sezone u pet utakmica za Lens postigao samo jedan gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi