Neymar: Dybala, Griezmann i Jesus su najbolji napadači

Pohvalio trojicu igrača

Neymar: Dybala, Griezmann i Jesus su najbolji napadači

Brazilski fudbaler i član Barcelone, Neymar, otkrio je imena trojice napadača koje trenutno najviše cijeni iz svijeta fudbala.

U intervju za brazilski Esporte Interativo, zvijezda Barcelone je objasnila zašto su, po njegovom mišljenju, Atleticov Griezmann, Cityjev Jesus i Juventusov Dybala najbolji napadači nove generacije.

"Što se tiče nove generacije, mnogo mi se sviđa Griezmann, ali također mnogo cijenim i Gabriela Jesusa. Volim ga zbog načina na koji on igra, ali i zbog toga što igramo zajedno u reprezentaciji. On je momak sa mnogo potencijala. Također, moram ovdje uvrstiti i Dybalu, famoznog Argentinca. Ako ga ostavite samog, on će vas kazniti. U srijedu mu ne smijemo ostaviti ni najmanje prostora", rekao je Neymar.

Podsjetimo, upravo se Dybala povezivao sa prelaskom u Barcelonu, ali čini se da će ostati samo na glasinama nakon što je Argentinac potpisao novi ugovor sa Juventusom. Upravo je on bio igrač utakmice prošle sedmice kada je Juve pobijedio Barcu na domaćem terenu sa 3:0, a Dybala je postigao dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi