Nevjerovatno prokletstvo trojice navijača Cityja
Foto: EPA

Ista slika četiri godine kasnije

Nevjerovatno prokletstvo trojice navijača Cityja

E. Čaušević

Manchester City sinoć je remizirao na domaćem terenu protiv Evertona (1:1) u okviru drugog kola engleskog Premiershipa.

Građani nisu uspjeli da osvoje nova tri boda pred domaćim navijačima, a do samog finiša utakmice strepili su da će ubijležiti i prvi poraz. Ipak, u samom finišu meča Sterling je uspio da zatrese mrežu Evertona i izjednači na 1:1. City je pokušao da dođe do preokreta, ali se Everton uspio odbraniti.

Gol za goste s Goodisona postigao je Wayne Rooney koji je "slaba" tačka navijača Cityja jer ih je godinama "terorisao" dok je igrao za Manchester United. Rooney je upravo sinoć na Etihadu postigao svoj 200. gol u Premiershipu i to je znao proslaviti.

Međutim, njegova proslava gola danas je hit na društvenim mrežama. Naime, engleski novinari uporedili su dvije fotografije, te shvatili da se na njima nalaze tri ista navijača Cityja, a razmak je čak četiri godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prije četiri sezone Rooney je slavio gol za United, a sinoć za Everton. Nevjerovatno je da su reakcije ovih navijača potpuno identične. Neke stvari se zaista ne mijenjaju!

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi