Neobična maštarija Tottija iz djetinstva

Na kraju je postao fudbaler

Neobična maštarija Tottija iz djetinstva

Legendarni italijanski fudbaler Francesco Totti otkrio je koji je posao želio raditi kao dijete. 

Totti je kao i svi klinci u mladosti maštao o određenim poslovima, a da ga život nije usmjerio na fudbal, danas bi vjerovatno bio radnik na benzinskoj pumpi. To je bio posao koji je Totti želio raditi nekada. 

"Šta sam htio da postanem kao dijete? Radnik na benzinskoj pumpi. Volio sam miris benzina i uvijek sam vidio mnogo novca u njihovim novčanicima. Otac mi je rekao, promijenit ćeš mišljenje kad vidiš koliko rano moraš da ustaješ", otkrio je Totti u razgovoru za Sky Sports. 

Priznao je Totti i da mu nedostaje igranje za reprezentaciju svoje zemlje.

"Nedostaje mi, naravno, reprezentacija. Buffon? On je fenomenalan golman, ali sam postigao oko 10-15 golova u okršajima s njim. Ne samo otkad je u Juventusu, nego još dok je bio u Parmi", dodaje Totti. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osvrnuo se i na privatni život. 

„Jesam li spreman za četvrto dijete? Ne još, ali uskoro počinjemo raditi na tome. Moram vidjeti što će mi žena reći. Što se nje tiče, za to ima još vremena“, rekao je Totti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi