Neko je bio kreativan i Juventusu dizajnirao još bolji grb

Ovaj izgleda još bolje

Neko je bio kreativan i Juventusu dizajnirao još bolji grb

E. Škorić

Torinski Juventus nedavno je predstavio novi grb i malo koja sportska promjena grba je izazvala toliko reakcija.

Juve je u Milanu predstavio "grb budućnosti", nešto sasvim novo, barem za navijače tako slavnog luba.

Grb je izazvao dosta kritika, ali čelnici kluba opravdali su to riječima da on otvara vrata budućnosti i da je to samo početak jedne sportske revolucije.

Uslijedile su brojne parodije, ismijavanja, ali dosta je i onih koji su prihvatili novi grb Stare dame i uvjereni su da će se pokazati kao pravi potez u dogledno vrijeme.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U međuvremenu su se na internetu pojavili i prijedlozi kako bi ovaj grb mogao možda ukomponovati sa starim, pa bi to otprilike izgledalo kao na fotografiji ispod. Ko zna, možda se i u Juventusu predomisle pa naprave korekciju.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi