"Ne razumijem o čemu se radi, nisam ni dirnuo Albiola"

Pjanić o situaciji s Albiolom

"Ne razumijem o čemu se radi, nisam ni dirnuo Albiola"

E. Čaušević

Juventus je u utorak navečer na svom stadionu savladao Napoli sa 3:1 u prvom meču polufinala Kupa Italije.

Iako je Napoli poveo sa 1:0, do kraja meča Juve je uspio da preokrene, a čak dva gola domaći su postigli sa bijele tačke. Nakon meča nekadašnji italijanski sudija Graziano Cesari izjavio je da je i Napoli morao dobiti penal jer je Miralem Pjanić faulirao Raula Albiola.

U italijanskim medijima nakon toga nastalo je prepucavanje na relaciji Juventus-Napoli, a o svemu tome oglasio se i bh. reprezentativac. Pjanić je kazao da penala nije bilo, te da je sudija donio ispravnu odluku.

"Ne znam o čemu se ovdje radni, ni šta žele postići s tim. Nisam ni dirnuo Albiola. On je naletio na nas i lopta je bila u igri, pokušao je izvući maksimum iz te situacije, ali nije uspio i sudija je donio ispravnu odluku. Poštujemo odluke sudija i bolje je da pričamo o utakmici jer je ovo prepucavanje besmisleno", rekao je Pjanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi