"Ne postoje nikakve šanse da on bude trener Leicestera"

De Boer ne želi na užareno mjesto

"Ne postoje nikakve šanse da on bude trener Leicestera"

E. Čaušević

Italijanski stručnjak Claudio Ranieri na iznenađenje svih prije nekoliko dana dobio je otkaz u Leicesteru.

Ranieri je prošle godine napravio senzaciju u svijetu fudbala osvojivši s Leicesterom titulu prvaka Engleske. Ipak, nakon samo devet mjeseci od historijskog uspjeha italijanski stručnjak je dobio otkaz zbog rezultatske krize.

Odmah nakon toga engleski mediji počeli su špekulisati ko će biti novi trener Lisica. Prema njihovim navodima glavni kandidati su nekadašnji treneri Intera, Roberto Mancini i Frank de Boer. No, čini se da oni nisu zainteresovani da sjednu na klupu aktuelnog prvaka Engleske, barem ne Holanđanin.

"Ne postoji nikakva šansa da Frank bude novi trener Leicestera. Čuo sam da se to piše u medijima, ali to su samo špekulacije. Mogu vam potvrditi da on sigurno neće biti trener Leicestera i to je konačna odluka", rekao je agent holandskog stručnjaka, Fudo Alberts.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi