Navijači Arsenala jasni: Ne može bez Kolašinca

Paul Merson izabrao kombinovani sastav londonskih klubova

Navijači Arsenala jasni: Ne može bez Kolašinca

E. Ganibegović

U nedjelju nas očekuje londonski derbi između Chelseaja i Arsenala, a prije ove utakmice nekadašnji igrač Topnika Paul Merson je izabrao kombinovani sastav ove dvije ekipe.

Naime, ono što je zanimljivo Mason je u ovaj kombinovani sastav uvrstio  samo jednog igrača iz sjevernog Londona, a riječ je o Alexisu Sanchezu.

Ovakav izbor bivšeg Topnika, koji je crveni dres nosio 12 godina i upisao 327 nastupa, naišao je na mnogobrojne komentare pristalica ekipe iz sjevernog Londona putem Twittera. 

Navijači Arsenala smatraju kako u ovome sastavu sigurno ima mjesta za više igrača iz njihove ekipe. Jedan od onih koji bi prema njihovom mišljenju trebao biti je Sead Kolašinac. Tvrde kako Alonso ne može nikako biti izabran ispred reprezentativca Bosne i Hercegovine. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi