Nasri: Bilo mi je jasno da neću igrati kod Guardiole
Foto: EPA

Preporodio se u Sevilli

Nasri: Bilo mi je jasno da neću igrati kod Guardiole

Transfer u Sevillu se za Samira Nasrija ispostavio kao odličan potez u karijeri. 

Francuski fudbaler nije pretjerano bio zadovoljan statusom u Manchester Cityju i tokom ljeta je odlučio otići na posudbu u Sevillu, a dolaskom u tim iz Andaluzije se preporodio i toga je i sam svjestan. 

"Imao sam dobru predsezonu, ali trebala mi je promjena. Bilo mi je jasno da neću igrati kod Guardiole, iako sam želio da ostanem", izjavio je Nasri za španske medije i dodao da se osjeća dobro.

"Prošle sezone sam imao mnogo povreda i nikada nisam ni stigao da se potpuno oporavim. Očigledno mi je trebalo nešto novo, nešto svježe i pronašao sam savršen klub", istakao je Francuz. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nasri je ove sezone u španskom prvenstvu postigao dva pogotka i upisao jednu asistenciju u deset odigranih utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije