Naldo: Kolašinac se sa svima već pozdravio
Foto: EPA

Ode u Arsenal

Naldo: Kolašinac se sa svima već pozdravio

E. Škorić

Sead Kolašinac od ljeta će nositi dres Arsenala, mada se još uvijek čeka zvanična potvrda transfera.

Kolašinac je očito odradio svoj dio posla u Schalkeu i spreman je da mijenja klub. Navodno je već dogovorio sve sa londonskim klubom, pa će od jula biti stanovnik Emiratesa.

Njegov saigrač Naldo je otkrio nakon utakmice s Ingolstadtom kako se već pozdravio sa svima.

"Donio je odluku i mi je poštujemo. Odigrao je sjajnu sezonu, pokazao je da je veliki igrač i veliki čovjek", kazao je Naldo.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Schalke će ostati bez nekoliko nogometaša ovog ljeta, ali čini se da je najbolje prošao upravo Kolašinac, mada neće imati tu čast da igra Ligu prvaka jer Arsenal je prvi put nakon godina ostao ispod četvrte pozicije.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi