Nakon razlaza sa Spahićem: HSV doveo pojačanje u odbrani

Papadopoulos stigao na posudbu

Nakon razlaza sa Spahićem: HSV doveo pojačanje u odbrani

Njemački velikan HSV je danas angažovao još jedno pojačanje na poziciji stopera.

Novi igrač ovog kluba postao je grčki reprezentativac Kyriakos Papadopoulos, koji je stigao na polugodinju posudbu iz Bayer Leverkusena.

Papadopoulos je u dosadašnjem dijelu sezone bio član RB Leipziga u kojem je također boravio na posudbi, ali je u Bundesligi odigrao svega 26 minuta.

Podsjetimo, HSV je nedavno raskinuo ugovor sa Emirom Spahićem i doveo je dva nova stopera. Pored Kyriakosa Papadopoulosa, član HSV-a je nešto ranije postao i Mergim Mavraj.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zanimljivo, Papadopoulos i Spahić su nekada bili saigrači u Bayer Leverkusenu, a grčki stoper je dugo igrao i sa Seadom Kolašincem u Schalkeu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi