"Na internetu sam vidio za ponudu koju sam dobio"

Aubameyang o navodnoj ponudi iz Kine

"Na internetu sam vidio za ponudu koju sam dobio"

M. Šljivak

Napadač Borussije iz Dortmunda Pierre-Emerick Aubameyang nema namjeru da napusti njemački klub.

Iako se gabonski fudbaler često povezivao s prelaskom u Real Madrid, on o tome ne želi pričati previše, jer za njega trenutno postoji samo Borussia.

"Za sada želim ostati. Mislim da su priče o Realu bespotrebne. U Borussiji su veći izazovi i to mi je ljepše. Nismo kao Real, Barca ili Bayern, ali je u tome sva ljepota", rekao je Aubameyang.

Osvrnuo se sjajni napadač i na ponudu iz Kine. Shanghai SIPG mu je navodno spreman ponuditi 41 milion eura godišnje.

Zanimljiv je način na koji je čuo i vidio za ponudu iz Kine.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Bio sam na odmoru kada me je brat nazvao, te me pitao da li sam vidio ponudu. Pogledao sam na internetu i zapanjio sam se. Lijepo je znati da ljudi za vas žele izdvojiti toliko novca, ali ne znam koliko ima istine u svemu tome. Iskreno, ne obraćam pažnju", istakao je Aubameyang.

Sjajni napadač je trenutno sa selekcijom Gabona na Afričkom kupu nacija, kojem su i domaćini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi