Mundo Deportivo upozorio Barcelonu na Pjanića
Foto: EPA

Oprez u katalonskom timu

Mundo Deportivo upozorio Barcelonu na Pjanića

Španski list Mundo Deportivo objavio je kako u Barceloni uoči večerašnje utakmice protiv Juventusa moraju posebno obratiti pažnju na Paula Dybalu i Miralema Pjanića.

Iako se Barcelona može pohvaliti kako ima odličan učinak protiv italijanskih klubova u fazi na ispadanje u evropskim kupovima, jasno je da u Torinu neće biti nimalo lako. U najavi spektakla ugledni Mundo Deportivo, medij blizak Barceloni, je posebno 'uperio prstom' u Dybalu i Pjanića.

"Pjanić je u prošlosti dijelio svlačionicu sa Juninhom i od njega je učio izvoditi slobodnjake. Danas je u tom segmentu jedan od najboljih na svijetu i u Barceloni će morati povećati opreznost", navodi se u tekstu, uz dodatak:

"Opasan je također i Dybala. Mlad je, raste u svim aspektima igre, a njegova povezanost u napadu sa Higuanom je od velike važnosti za igru Juventusa."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Barcelona je u Torino otputovala nakon kiksa u prvenstvu. Prije nekoliko dana je neočekivano izgubila od Malage (2:0) i tako propustila kazniti Realov remi kod gradskog rivala Atletica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi