Mujdža definitivno prelazi u Kaiserslautern
FOTO: EPA

Potvrdio za SportSport.ba

Mujdža definitivno prelazi u Kaiserslautern

Mensur Mujdža će svoju karijeru i definitivno nastaviti u njemačkom drugoligašu Kaiserslauternu. 

Nakon što je Freiburgov trener Streich donio odluku da u novoj sezoni neće računati na Mujdžu bilo je jasno da će bh. reprezentativac promijeniti klub nakon šest godina, a sljedeća stanica u karijeri će biti Kaiserslautern.

Mujdža je za SportSport.ba potvrdio da je transfer u Kaiserslautern završena stvar i njemački klub koji je u četiri puta osvajao titulu u narednim satima bi trebao zvanično potvrditi transfer. Detalji ugovora nisu poznati. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U Kaiserslauternu će Mujdža dobiti priliku da se ponovo izbori za minutažu i samim tim povratak u državni tim, a inače ovo mu je tek treći klub u karijeri. Prije Freiburga igrao je samo za Zagreb u kojem je ponikao. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi