Mudra igra Bavaraca oko Griezmanna
Foto: EPA

Bayern želi napadača

Mudra igra Bavaraca oko Griezmanna

M. Šljivak

Zvijezda madridskog Atletica Antoine Griezmann sve se češće povezuje s odlaskom iz ovog kluba.

Francuski napadač se najčešće povezuje s odlaskom u redove Manchester Uniteda, koji je navodno spreman izdvojiti čak 100 miliona eura za ovog fudbalera.

Iako engleski mediji tvrde da se Griezmann već dogovorio s Crvenim đavolima, njemački Bild tvrdi da se u igru za njegovo dovođenje uključio i Bayern.

Navodno je i bavarski klub spreman izdvojiti istu sumu novca kao i Manchester, ali računaju i da United možda neće igrati Ligu prvaka, te u tome vide svoju šansu da angažuju sjajnog fudbalera.

Ipak, ranije su iz rukovodstva bavarskog kluba najavljivali da velikih transfera u narednim godinama klub neće imati. Iako je u to teško povjerovati, 100 miliona eura je cifra koju bi rijetko ko ponudio, a ako neko ima novca to su Bayern i Manchester United.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Izvjesno je da nas čeka burno ljeto kada su transferi u pitanju, ali ćemo na eventualni transfer Griezmanna vjerovatno sačekati sami finiš prelaznog roka.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi