Modeste na pragu potpisivanja ugovora života

Odlazi u Kinu

Modeste na pragu potpisivanja ugovora života

Napadač Kolna Anthony Modeste će ovog ljeta gotovo sigurno napustiti Bundesligu, a njemački mediji javljaju da je već dogovorio naredni transfer.

Modeste bi uskoro trebao otputovati u Kinu i potpisati ugovor života sa tamošnjim prvoligašem Tianjinom, koji mu nudi godišnju platu u iznosu od čak deset miliona eura. 

Osim toga, Koln će prodajom Modestea  bogato zaraditi s obzirom da se spominje obeštećenje od 35 miliona eura.

Anthony Modeste je u prošloj sezoni Bundeslige zablistao i postigao 25 golova na 34 utakmice, a ovog ljeta je za njega već stiglo nekoliko ponuda koje su odbijene.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Koln je Modestea doveo prije dvije godine iz Hoffenheima za samo 4,5 miliona eura, a sada će na njemu zaraditi gotovo desetostruko veći iznos.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi