"Modeste je bolji od Lewandowskog i Aubameyanga"

Direktor Kolna uvjeren

"Modeste je bolji od Lewandowskog i Aubameyanga"

M. Šljivak

Anthony Modeste igra čudesno ove sezone u dresu Kolna.

Francuski napadač je hat-trickom protiv Herthe došao do 22. gola u sezoni, a pohvale za ovog 28-godišnjeg fudbalera stižu sa svih strana.

Posebne riječi uputio mu je direktor kluba Jorg Schmadtke. On vjeruje kako je Modeste bolji igrač od Roberta Lewandowskog i Pierrea-Emericka Aubameyanga.

"Modeste je bolji od Lewandowskog i Aubameyanga. Zbog čega? Zato što mi imalo veoma mali posjed lopte, a on je uspio da postigne toliko golova. Sve mora sam uraditi, dok se Lewandowskom kreira šest-sedam šansi na tanjiru", istakao je Schmadtke.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Efikasniji od Modestea u Bundesligi za sada je samo Aubameyang. Gabonac je postigao 23 pogotka, dok je napadač Kelna na drugom mjestu s golom manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi