Miralem Pjanić spreman za meč sa Portom
Foto: EPA

Dobre vijesti iz Torina

Miralem Pjanić spreman za meč sa Portom

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić će ipak biti spreman za prvi meč 1/8 finala Lige prvaka koji njegov Juventus igra protiv Porta.

Prema pisanju italijanskih medija, Pjanić je uspješno sanirao povredu zgloba lijeve noge te će najvjerovatnije zauzeti svoje mjesto u prvoj postavi.

Pjanić, koji je u posljednje vrijeme zbog povrede bio pošteđen pune minutaže a nekada čak i nastupa, će prema najavama zaigrati u veznom redu uz Khediru, dok bi ispred trebao biti trojac Cuadrado - Dybala - Mandžukić. 

Vrh napada je, naravno, rezervisan za Higuaina, a vjeruje se da će Allegri utakmicu početi u već oprobanoj formaciji 4-2-3-1.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Meč Porta i Juventusa igra se u srijedu s početkom u 20:45 sati na Dragau.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi