Mijatović: Svi ćemo plakati kada Modrić ode u penziju

Legendarni napadač o Luki Modriću

Mijatović: Svi ćemo plakati kada Modrić ode u penziju

Prema riječima sportskog direktora Real Madrida, Predraga Mijatovića, madridska ekipa ne bi funkcionisala bez Luke Modrića.

Crnogorac smatra da je Real jedna ekipa kada je Modrić na terenu,  a sasvim druga kada Hrvat nije u igri, te da je njegov značaj u igri Reala neizmjeran.

"Svi ćemo plakati onog dana kada Modrić ode u penziju", rekao je Mijatović za špansku Marcu.

"Kada je igrao za Dinamo Zagreb shvatio sam da je veliki igrač, i kada sam razgovarao sa Mourinhom o mogućim pojačanjima u sredini, predložio sam mu Modrića."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Čini me sretnim što je on toliko važan igrač za Real Madrid", rekao je za nekadašnji napadač Real Madrida i reprezentacije Jugoslavije.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi