Mihajlović: Torino ne može kupiti Harta
Foto: EPA

Preskup za 'Bikove'

Mihajlović: Torino ne može kupiti Harta

Torinov trener Siniša Mihajlović suočio se s činjenicom da 'Bikovi' neće biti u mogućnosti da zadrže Joea Harta. 

Engleski golman se nalazi na posudbi u Torinu i u posljednje vrijeme brani veoma dobro, a šanse da i u sljedećoj sezoni stoji među stativima 'Bikova' su minimalne. Špekuliše se da Manchester City za transfer traži 15 miliona funti. 

"Jasno je da Hart želi da ostane u Torinu, ali svi smo svjesni da ne možemo da ga kupimo. Možda bi mogao da ostane još jednu godinu na posudbi kod nas, ali to zavisi isključivo od Manchester Cityja", izjavio je Mihajlović.

Hart je, podsjećamo, na početku ove sezone ostao bez mjesta u Manchester Cityju. Novi menadžer tima sa Etihada Pep Guardiola je odlučio da prednost da Claudiju Bravu i Willyju Caballeru, te je pustio Harta na posudbu u Torino. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko se na kraju sezone vrati u Manchester City, to ne znači da će tamo i ostati, budući da su interes za njegove usluge pokazali Liverpool, Everton i West Ham. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi