Mihajlović razočaran: Ciganin ili Srbija, to je njima isto

Srbijanski stručnjak razočaran

Mihajlović razočaran: Ciganin ili Srbija, to je njima isto

S. Mlaćo

Crotone i Torina se remizirali u jučerašnjem meču, a na meti domaćih navijača našao se trener Torina, srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović.

Ovaj susret 8. kola Serije A završen je rezultatom 2:2, a Mihajlović je bio veoma oštar prema onima koji su ga vrijeđali.

"To su neznalice, nadam se da Crotone neće platiti zbog tih kretena. Ciganin ili Srbija, to je njima isto. Oni ne shvaćaju da ne vrijeđaju samo mene, nego čitav moj narod. Ne mogu se boriti sam, ne mogu ja tu ništa. Razumijem njihovu frustriranosti, shvaćam i da nisu obrazovani, ali zašto mi to ne kažu u lice?”, kazao je srbijanski stručnjak.

Mihajlović je dodao da je frustriran zbog individualnih pogrešaka svojih izabranika, te da su trebali biti odlučniji prema naprijed.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Torino se trenutno nalazi na osmom mjestu Serije A.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti