Mihajlović: Od Tottija čekam večeru, ali neću picu

Pomogao mu u karijeri

Mihajlović: Od Tottija čekam večeru, ali neću picu

Siniša Mihajlović je u razgovoru za italijanske medije ponovio da je pomogao Francescu Tottiju na startu karijere.

Srbijanski trener koji vodi Torino u periodu od 1992. do 1994. godine je igrao za Romu, a u to vrijeme je Totti slovio za velikog potencijala i žudio je za debijem u rimskom klubu. Da ostvari želju pomogao mu je upravo Mihajlović. 

"Kao da je jučer bilo kada je Totti debitovao za Romu. Ponovit ću, on mi i dalje duguje večeru, ali ne baš da odemo samo na picu jer sam tada ubijedio trenera Boškova da mu pruži šansu u prvom timu", izjavio je Mihajlović. 

Pod vodstvom Mihajlovića torinski klub je u šestom kolu savladao Romu.

"Dali smo tri gola Romi, imali stativu i još pet čistih šansi. Sa druge strane Roma je pokazal malo. Vidjeli smo koliko nam znači povratak Belottija. On je postigao pet golova na tri meča i promašio dva penala. To dovoljno govori."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Torino u Seriji A trenutno zauzima desetu poziciju sa osam bodova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi