Mihajlović: Od ljeta na golu stoji Milinković-Savić

Strateg Torina otklonio dileme o prvom golmanu

Mihajlović: Od ljeta na golu stoji Milinković-Savić

D. Vejo

Bura oko odlaska Joe Harta iz Torina ovog ljeta i dalje se ne stišava. 

Pitanje ostanka golmana engleske reprezentacije u redovima Bikova i dalje je glavna tema italijanskih medija. 

Mnogo se priča o tome, ali jedno je jasno, a to je činjenica da će Hart predstojećeg ljeta sigurno otići put nove sredine. Da je tako, potvrdio je i srbijanski stručnjak na klupi Torina.

"Joe Hart je golman koji se već dokazao na velikim utakmicama. Teško da on želi ostati u Torinu. Mi ne možemo da platimo Manchester Cityju traženu sumu novca koja iznosi 17 miliona eura, a iskreno ne mislim da će ga City pozajmiti i naredne sezone. Sve je sada podređeno Vanji Milinković-Saviću, koji će od ljeta biti prvi golman ove ekipe", naglasio je strateg Torina, Siniša Mihajlović.

Ovom izjavom, iskusni stručnjak konačno je stao na kraj špekulacijama koje se vrte oko Harta.

Navodno, za usluge ovog 30-godišnjeg čuvara mreže, interesovanje je pokazao Liverpool, United ali i drugi evropski velikani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi