Messi uhvatio engleski medij u laži

Nije dao nikakav intervju

Messi uhvatio engleski medij u laži

E. Škorić

Ponajbolji nogometaš svijeta Lionel Messi demantovao je kako je dao intervju engleskom listu Coach Magazine.

Coach Magazine je donio ekskluzivan intervju s Messijem u kojem je ovaj govorio o svojoj karijeri, ponudi Manchester Cityja, ugovoru s Barcelonom i mnoge druge stvari.

Možda su čitatelji povjerovali u sve šta piše, ali se Messi oglasio i kazao da on nije dao nikakav intervju. Demant je stigao i od njegovog oca, kao i od Barcelone, koja je osudila ovakav neprofesionalan način poslovanja medija iz Engleske.

Tekst je potpisao Diego Jokas, ali je novinar u četvrtak na svom Twitter profilu objavio da nije nikada radio za spomenuti časopis i da trenutno nije zaposlen u tom mediju. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Messi je naravno i u prošlosti nailazio na slične probleme, ali on vrlo malo vremena provodi s medijima. Uglavnom to rade ljudi zaduženi za PR u Barceloni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti