Menadžer Seada Kolašinca na sastanku s Guardiolom
Foto: EPA

Sead Kolašinac na meti više velikana

Menadžer Seada Kolašinca na sastanku s Guardiolom

Pep Guardiola se sastao sa menadžerom Seada Kolašinca ovog utorka, izvještava njemački Bild. 

Prema posljednjim informacijama Guardiola se sastao sa Gordonom Stipićem, menadžerom bosanskohercegovačkog reprezentativca Seada Kolašinca.

Kako prenosi Bild, iz mnoštva ponuda za Kolašinca, sada se kao najizglednija destinacija izdvaja upravo Manchester City, prije svega zbog finansijskih mogućnosti engleskog kluba, ali i, kako se pretpostavlja, zbog toga što bi se Kolašinac vrlo lako mogao prilagoditi igranju sa Leroyem Saneom, sa kojim je do prošle godine igrao u Shalkeu.

Naš reprezentativac će na ljeto biti slobodan igrač, te je zbog toga interes evropskih klubova za njega još veći, a sve je izlgednije da ga sljedeće sezone nećemno gledati u dresu Shalkea.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kolašinac je ove sezone u Bundesligi postigao tri gola i upisao pet asistencija, što je odličan učinak s obzirom da je riječ o jednom defanzivcu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi