Marquinhos želi da Verratti ostane u PSG-u

Nada se da će ostati u timu

Marquinhos želi da Verratti ostane u PSG-u

Defanzivni fudbaler PSG-a, Marquinhos, ne želi da njegov saigrač Marco Verratti ovog ljeta napusti tim i ode u Barcelonu. 

Španski mediji uveliko pišu o tome da je Verratti dogovorio uslove sa Barcom te da će on naredne sezone igrati u katalonskoj ekipi. Ipak, njegov saigrač iz PSG-a Marquinhos smatra da će Verratti ostati u timu, bez obzira na interes Barcelone.

"O njegovom odlasku sam do sada samo čitao, ne znam koliko ima istine. Marco mi nikada nije rekao da napušta PSG. On je sjajan igrač i veoma važan dio projekta PSG-a, tako da bih volio da on ostane. Ne želim da ode, a iskreno mislim da će ostati. Mnogi kažu da je projekat PSG-a izgubljen, ali ja nisam saglasan - sve je pod kontrolom. Znamo gdje želimo biti i znamo kako ćemo to uraditi", rekao je Marquinhos. 

Podsjetimo, španski mediji pisali su proteklih dana da je sve riješeno i da bi Verratti za 100 miliona eura trebao preći u Barcelonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi