Marchisio ostaje u Juventusu

Ništa od odlaska u Milan

Marchisio ostaje u Juventusu

E. Čaušević

Italijanski mediji objavili su jučer da bi Claudio Marchisio mogao napustiti redove Juventusa ovog ljeta.

Navodno, interes za veznjaka Juventusa pokazao je Milan koji je spreman da pošalje ponudu za Marchisija. Međutim, iz aktuelnog prvaka Italije poručili su da nemaju namjeru prodavati igrača koji je značaja dio ove ekipe. Rossoneri su nedavno doveli Bonuccija iz Juventusa i ne žele se tu zaustaviti.

Marchisio je prošle sezone imao skromnu minutažu, ali zbog toga što je imao dosta problema s povredom. Također, njegovo mjesto u ekipi ugroženo je dolaskom Miralema Pjanića, no čini se da je italijanski reprezentativac spreman da se bori za minutažu.

Iskusni veznjak cijelu svoju karijeru proveo je u Juventusu, a jedino je prije nekoliko godina igrao na posudbi u Empoliju. Marchisio je odlučan da svoju karijeru završi upravo u dresu Stare dame.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi