Manchester United prihvatio ponudu za Memphisa Depayja?

Holanđanin seli u Lyon

Manchester United prihvatio ponudu za Memphisa Depayja?

E. Čaušević

Holandski fudbaler Memphis Depay u ljeto 2015. godine stigao je u Manchester United kao veliko pojačanje, ali nije uspio opravdati očekivanja.

Od dolaska Josea Mourinha na klupu Crvenih đavola holandski fudbaler gotovo nikako nije dobio šansu za igru i postalo je jasno da će već u januaru napustiti Old Trafford. Mediji u Engleskoj danas su prenijeli da je Depay dogovorio uslove s Lyonom, te da se još čeka dogovor dva klub.

The Sun večeras je objavio da je Manchester United prihvatio ponudu Lyona, te da bi u narednim danima transfer trebao biti ozvaničen. Navodno, engleski klub je pristao prodati Depayja za 16 miliona funti iako su tražili 20 miliona.

Čelnici Lyona doputovali su danas u Manchester kako bi dogovorili transfer Holanđanina i čini se da su u tome uspjeli. Iako je United Depayja platio 25 miliona funti 2015. godine, sada će ga prodati za devet miliona manje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sa Old Trafforda su potvrdili da pregovaraju s Lyonom, ali još uvijek nisu htjeli ništa detaljnije da otkriju. Čelnici Crvenih đavola poručili su da će sve biti poznato za nekoliko dana.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi