Ludilo na Santiago Bernabeu, Celta šokirala Kraljeve

Celta vodi sa 2:1

Ludilo na Santiago Bernabeu, Celta šokirala Kraljeve

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida igraju na domaćem terenu protiv Celte Vigo u okviru četvrtfinala Kupa kralja.

Kraljevski klub je prošlog vikenda poražen od Seville nakon čega je prekinut njihov niz od 40 mečeva bez poraza. Očito je to utjecalo na igrače Real Madrida koji su u dosadašnjem dijelu utakmice sa Celtom igrali očajno.

Kazna za ovakvu igru ekipe Zinedinea Zidanea stigla je u 64. minuti utakmice kada je Iago Aspas zaledio Bernabeu golom za vodstvo gostiju od 1:0.

Ipak, samo nekoliko minuta kasnije Real je stigao do izjednačenja kada je Marcelo pogodio mrežu Celte. No, u istoj minuti ponovo šok za domaće jer je Celti novo vodstvo donio Castro.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi