Lovren: Očekivao sam barem izvinjenje od Lukakua

"Namjerno je to uradio"

Lovren: Očekivao sam barem izvinjenje od Lukakua

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola u subotu su na domaćem terenu remizirali protiv Manchester Uniteda (0:0) u derbiju 8. kola Premiershipa.

U centru pažnje nakon ove utakmice bili su Romelu Lukaku i Dejan Lovren koji su pred kraj prvog dijela imali sukob na terenu. Nakon što je Lovren uklizao Belgijancu i oduzeo mu loptu napadač Manchester Uniteda je nagazio igrača domaće ekipe, ali nije dobio nikakvu opomenu.

Liverpool je tražio da se Lukaku kazni zbog ovog poteza, jer vjeruju da je to namjerno uradio. No, FA nije želio pokrenuti istragu, te će se Lukaku ovaj put provući bez kazne. Lovren je poručio da mu je krivo što nije barem dobio izvinjenje.

"Moj start je bio čist i on se mogao jednostavno sklonuti, ali nije to uradio. Prema mom mišljenju njegov potez je bio namjeran. Očekivao sam barem izvinjenje od njega, no nisam ni to dobio jer je bio baš nervozan. Takve se stvari dešavaju na terenu, ali isto tako i kažnjavaju. Ipak, idemo dalje", rekao je Lovren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi