Lewandowski ne pregovara samo s Chelseajem

Poljak napušta Bayern?

Lewandowski ne pregovara samo s Chelseajem

E. Čaušević

Engleski mediji jutros su objavili poprilično šokantnu informaciju za navijače Bayerna da će Robert Lewandowski napustiti ovaj klub i preći u Chelsea.

Prije nekoliko dana agent poljskog fubalera je za njemačke medije izjavio da je Robert Lewandowski razočaran otišao na odmor. Prema njegovim riječima Lewandowski je ljut na saigrače i trenera Carla Ancelottija što mu nisu pomogli da postane najbolji strijelac Bundeslige, jer je ovu nagradu izgubio od napadača Dortmunda Pierra-Emericka Aubameyanga.

Jutros se u engleskim medijima pojavila informacija da Lewandowski pregovara sa Chelseajem što je poprilično šokiralo navijače Bayerna. Međutim, čini se da Chelsea nije jedini klub iz engleske koji je odlučio stupiti u kontakt s nezadovoljnim napadačem Bavaraca.

Mirror je objavio da je Lewandowski jučer imao sastanak sa čelnicima Manchester Uniteda koji pokušavaju nagovoriti Poljaka da dođe na Old Trafford. Crveni đavoli još uvijek traže zamjenu za Zlatana Ibrahimovića, a čini se da idealnije od Roberta Lewandowskog ne može.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bit će zanimljivo vidjeti šta će na kraju biti od svih ovih špekulacija, te da li će se Bayern oglasiti povodom ovog pitanja. Sigurno je da nas očekuje uzbudljivo ljeto što se tiče prelaznog roka.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi