Lendrić: Zna se šta se od mene očekuje u Lensu
Foto: RC Lens

Potpisao trogodišnji ugovor

Lendrić: Zna se šta se od mene očekuje u Lensu

Ivan Lendrić je danas zvanično postao novi fudbaler Lensa, s kojim će naredne sezone igrati Ligue 2.

Odmah nakon potpisivanja ugovora Lendrić je dao intervju za zvaničnu stranicu kluba koji je 1998. godine bio prvak Francuske.

"Vrlo sam sretan što sam postao novi član Lensa i jedva čekam da zaigram za ovaj klub. Znam dosta o klubu, kad sam igrao u Belgiji igrao sam dvije-tri utakmice protiv Lensa. Također znam da je za ovaj klub igrao Vedran Runje, koji je bio veliki igrač i velika zvijezda, a ovdje je igrao i moj prijatelj Thorgan Hazard s kojim sam igrao u Zulte Waregemu", rekao je Lendrić u svom prvom intervjuu za Lens TV, nakon čega je dodao: 

"Ja sam napadač i zna se šta se od mene očekuje. To su golovi i ja ću pokušati da ih dam što više. Mogu obećati da ću se na svakoj utakmici boriti za ovaj klub".

"Na terenu sam jak karakter, a van njega sam dosta opušten. Moj cilj u Lensu je da sa ovim timom uđem u prvu ligu", zaključio je dojučerašnji napadač Željezničara.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ivan Lendrić je sa Lensom potpisao trogodišnji ugovor, a finansijski detalji još uvijek nisu zvanično poznati iako se vjeruje da je Željezničar njegovom prodajom zaradio 300.000 eura.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi