Lendrić za Lens debituje protiv Genta?

Navijači imaju velika očekivanja

Lendrić za Lens debituje protiv Genta?

Prošlosezonski najbolji strijelac Premijer lige Ivan Lendrić bi svakog trena trebao zvanično potpisati ugovor sa Lensom.

Željezničaru bi prodajom Lendrića nezvanično trebao zaraditi 300.000 eura, a hrvatskom napadaču je u Lensu praktično već upriličena dobrodošlica.

Lendrić bi danas trebao odraditi ljekarske preglede i potpisati za francuskog drugoligaša, koji je ne tako davno bio redovan član Ligue 1, čiji navijači smatraju da će predstavljati pojačanje za Lens.

Na stranici Lensois.com, na kojoj se okupljaju navijači i simpatizeri Lensa, bila je postavljena 24-satna anketa. Navijačima je postavljeno pitanje da li od Lendrića očekuju da bude pojačanje a 86% glasova otišlo je na opciju "Da" (934 glasa), dok su 156 korisnika odgovorila negativno.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Lendrić bi za svoj novi klub mogao debitovati 21. jula kada Lens igra prijateljsku utakmicu protiv Genta, a interesantno je da se cijene za taj meč koji će biti odigran na stadionu Bollaert-Delelis kreću od 3 do 25 eura.

Ivan Lendrić je za sezonu i po u Željezničaru postigao 31 pogodak i jedan je od najefikasnijih napadača koji su nosili plavi dres u poslijeratnom periodu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti