Lendrić sutra potpisuje za Lens?

Odlazi u Francusku

Lendrić sutra potpisuje za Lens?

E. Škorić

Hrvatski napadač Ivan Lendrić na pragu je francuskog Lensa.

Najbolji strijelac Željezničara iz prošle sezone očigledno je u Podgorici odigrao posljednji meč u plavom dresu.

Danas je objavljeno da odlazi u Lens, a da će Plavi dobiti oko 300.000 eura na ime obeštećenja. Lendrić je protiv Zete u dvomeču postigao dva gola, a prošle sezone je u svim takmičenjima zabio 31 pogodak uz šest asistencija.

Imao je ugovor sa Željom do sljedećeg ljeta, ali je na kraju dogovoreno da ovog ljeta napusti Grbavicu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Očekuje se da sutra (nedjelja) u Artoisu Lendrić (25) potpiše zvanično ugovor s Lensom, koji od 18 sati igra protiv Chamblyja u Arrasu prijateljski meč. Nakon meča bit će poznato više informaija o samom transferu, navodi se na jednom francuskom sajtu.

S  druge strane, pojedini mediji u Italiji već su ozvaničili transfer, mada iz Lensa još nema službene objave i ona se očekuje tokom sutrašnjeg dana.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi