Lendrić se ispromašivao na debiju za Lens
Foto: RC Lens

Lens poražen na gostovanju Auxerreu

Lendrić se ispromašivao na debiju za Lens

Bivši napadač Željezničara Ivan Lendrić je i zvanično debitovao za svoj novi klub Lens u utakmici sa Auxerreom na otvaranju francuske Lige 2. Ipak, on svoj debi neće pamtiti po dobrom, s obzirom da je promašio veliki broj izglednih prilika.

Lendrić je susret započeo od prve minute, te je u prvom dijelu imao nekoliko odličnih prilika. Međutim, čini se da je hrvatskom fudbaleru nedostajalo koncentracije, pa ni iz jedne nije uspio postići pogodak.


Bivšeg napadača Željezničara je u 61. minuti zamijenio Lopez, a Lens je zabilježio poraz u svojoj prvoj utakmici nove sezone francuske Lige 2.

Auxerre je na svom terenu slavio rezultatom 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Yattara u 83. minuti.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi