Lendrić ponovo najbolje ocijenjeni igrač Lensa

Bivši napadač Želje zabio i protiv Sochauxa

Lendrić ponovo najbolje ocijenjeni igrač Lensa

S. Mlaćo

Nogometaši Lensa jučer su upisali treći poraz ove sezone u Ligue 2 od Sochauxa 3:2, a veoma dobru partiju upisao je Ivan Lendrić, dojučerašnji napadač Željezničara, koji je u 74. minuti pogodio za smanjenje vodstva.

Lendrić je priliku dobio početkom drugog poluvremena, a zatim i zaradio žuti karton. Postigao je pogodak za 3:1, da bi na 3:2 smanjio Lopez, međutim, nade za Lens više nije bilo.

Protekle sedmice Lendrić je na svoj 26. rođendan pogodio u francuskom Liga kupu kada je poravnao protiv Ajaccioa (2:1), te pokazao da se nalazi u sjajnoj formi.

Nakon jučerašnje utakmice protiv Sochauxa Lendrić je na stranici lensois. com izabran za najboljeg igrača svog tima. Između ostalog navedeno je da je Lendrić bio najbolji igrač svog tima kada je dobio šansu za igru.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi