"Leicester? Ne znam šta bih rekao"

Sportski direktor Seville oprezan

"Leicester? Ne znam šta bih rekao"

Sevilla je za protivnika u 1/8 finala Lige prvaka dobila Leicester, što su mnogi okarakterisali kao najbolji mogući žrijeb za trostrukog uzastopnog osvajača Evropske lige.

Ipak, u Sevilli vlada oprez kada je u pitanju naredni rival u Ligi prvaka, što najbolje potvrđuju riječi sportskog direktora kluba iz Andaluzije Ramon Rodriguez Verdejo - Monchi.

"Ne znam šta bih rekao, je li to dobar ili loš žrijeb za nas. Leicester je engleski prvak, završili su na prvom mjestu u grupi i to su razlozi zbog kojih ih iznimno poštujem. Svakako i ne trebamo razmišljati na taj način jesmo li imali sreće ili ne", rekao je Monchi, koji je potom rekao i od koga najviše strahuje:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Po onome što sam ja vidio, Riyad Mahrez je senzacionalan igrač i jedna od njihovih najvećih zvijezda. Osim toga, Ranieri je pravi trener i pred nama je težak zadatak. Sam plasman u ovu fazu je za nas veliki uspjeh, jer već šest godina nismo bili ovdje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi