Laurent Blanc sjeda na klupu velikana?

Želi ga Barcelona

Laurent Blanc sjeda na klupu velikana?

Francuski fudbalski stručnjak Laurent Blanc mogao bi se uskoro vratiti trenerskom poslu.

Blanc odmara još od prošlog ljeta kada je napustio ekipu PSG-a, a tokom prethodnih mjeseci on se povezivao sa brojnim klubovima. 

U prvom redu tu su bili reprezentacija Engleske i italijanski Inter, ali Blanc je još uvijek bez kluba. Sada španski mediji špekulišu da bi upravo on mogao da bude nasljednik Luisa Enriquea na klupi Barcelone.

Barci gotovo ništa ove sezone ne polazi za nogom i očekuje se da će Enrique na kraju platiti ceh, a njegov nasljednik se uveliko bira. Podsjetimo da je Blanc kao fudbaler proveo jednu sezonu u Barceloni i to bi mu sigurno moglo pomoći da ostvari kontakte sa ljudima iz kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da li će baš on biti naredni trener Katalonaca, ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi